De Beste Duivenpinnen Leverancier in Nederland.

Koop uw duivenpinnen online en bespaar op uw volgende aankoop.

Mijnduivenpinnen is een familiebedrijf dat al 15 jaar actief is.

Kalnten kiezen ervoor bij ons terug te komen vanwege onze uitstekende service en onze lage prijzen.

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke doe-het-zelf-oplossing voor vogeloverlast….

Dan bent u op de juiste plek.

Meet eenvoudigweg het gebied dat u wilt beschermen en bestel de benodigde lengtes.

IAls u een duurzame en onopvallende oplossing voor overlast van vogels wilt -dan vindt u alles wat u nodig hebt nodig hebt hier op Mijnduivenpinnen.nl.

Doe vandaag nog een aanvraag … of bestel gewoon online!

bird pest control solution

Wat zijn Duivenpinnen?

Vogelwering-pinnen, die ook wel “anti-rustpieken” of “slaapmodificaties” worden genoemd, zijn gemaakt van lange, naaldvormige staven die worden gebruikt als middel voor vogelwering.

Deze vogelpinnen kunnen vrijwel overal worden bevestigd, van richels tot reclameborden of zelfs tot straatverlichting, en helpen voorkomen dat vogels op deze oppervlakten landen of gaan slapen. De onhygiënische uitwerpselen geproduceerd door rustende vogels kunnen echt hinderlijk zijn, om nog maar te zwijgen van de geluidsoverlast die sommige vogels ‘s avonds laat kunnen veroorzakenn.

Duivenpinnen zijn een uitstekende manier om te voorkomen dat deze vogels op uw eigendom gaan nesten, en dit alles zonder de vogels fysieke schade te berokkenen..

Duivenpinnen voor de Nederlandse daken en balkonnen.

De vogelpinnen kunnen per strekkende meter worden gekocht en zijn bevestigd aan strips die u zelf op maat kunt maken. Ze zijn vrij eenvoudig te monteren op pleisterplaatsen van vogels zoals een schutting of afdak. De vogelpinnen zijn een grote belemmering voor vogels omdat ze er niet kunnen neerstrijken.

Grotere vogelsoorten, zoals duiven, kraaien of meeuwen, zullen er waarschijnlijk voor kiezen om ergens anders te landen, maar als ze proberen te landen, krijgen ze alleen een lichte prik waardoor de vogel er wel twee keer over nadenkt om daar weer te landen. zonder enige ernstige schade aan te richten.

Duivenpinnen, ook wel duivenstrips of vogelpinnen genoemd, zijn een discrete en veelzijdige manier om overlast van duiven en andere vogels te voorkomen. Duiven en andere vogels kunnen u een klein fortuin kosten aan schoonmaak en onderhoud.

Door velen beschouwd als de meest effectieve vorm van vogelbestrijding, kunnen deze pinnen op elke richel, muur, balkon, bord of in dakgoten worden geplaatst om te voorkomen dat vogels op deze plaatsen landen of nestelen.

Onze vogewerende pinnen zijn geschikt voor zowel stadscentra als kustgebieden, waar vogels het meest voorkomen en het meest waarschijnlijk problemen voor mensen veroorzaken.

Omdat veel landen nu wetten hebben die bedoeld zijn om het onnodig doden van vogels te voorkomen, hebben veel mensen zich tot vogelcontrole-pinnen gewend als een niet-dodelijke manier om vogels van hun eigendommen te verwijderen.

Roestvrijstalen Vogenwerende Pinnen

Duivenpinnen kunnen worden bevestigd op bijna elk onderdeel van uw gebouw waar vogels graag gaan zitten of hun nest bouwen, zoals richels, veiligheidscamera’s, lichten, schoorstenen en dakgoten.

De kunststof stroken met roestvrijstalen pinnen verhinderen dat vogels er neerstrijken. Dit type duivenwering is snel en kostenefficiënt te installeren.De duivenpinnen kunnen worden bevestigd door middel van lijmen, spijkeren, of schroeven.

Eenmaal geplaatst zorgen de duivenpinnen ervoor dat de vogeloverlast verdwijnt en uw eigendom er mooier uitziet. Tevens zijn uw personeel en uw klanten beschermd tegen de overlast die duiven en andere vogels veroorzaken. U bespaart geld op de schoonmaak- en onderhoudskosten en u kunt lang van uw vogelvrije eigendommen genieten.

Naast dat vogels zelf voor veel problemen zorgen, zijn er ook andere bijkomstige problemen indien vogels zich nestelen bij uw huis of bedrijfsgebouw. Vogelnesten zijn namelijk broeiplaatsen voor ongedierte. Denk hierbij aan mijten, vlooien en kevers. Het is dus zaak om met een goede vogelwering een vogelnest zo ver mogelijk van uw woning te houden in verband met de hygiëne, eventuele gezondheidsrisico’s, geluidsoverlast en financiële schade.

Niet alleen particulieren hebben behoefte aan goede vogelwering. Boeren hebben ook kopzorgen aan de duiven-/vogeloverlast. Goede vogelwering voor akkers en weilanden zijn een verstandige investering voor boeren. Duiven, kraaien en ganzen kunnen voor boeren een grote schadepost zijn en er is veel aan gelegen dit soort vogels te verjagen en weg te houden bij de gewassen.

Vogelpinnen met scherpe punten zijn illegaal in de meeste landen, onze vogelpinnen zijn dan ook uitgerust met stompe punten.

En geloof het of niet, onze pinnen kunnen zelfs gebruikt worden om mensen buiten te houden!

Als alternatief voor prikkeldraad kunnen duivenpinnen aan de bovenkant van hekken gebruikt worden om te voorkomen dat mensen proberen over hekken of muren te klimmen.